Hej - denne "gæstebog" er ment som en side hvor i (nye, såvel som tidligere forældre) har mulighed for at skrive kommentarer til mig. Det kan være oplevelser eller ris/ros om stedet her.
Jeg glæder mig til at høre fra jer ! :)

09-05-2017

Signe

De bedste anbefalinger skal Susanne have, det er en skøn dagpleje med plads til at børn er børn, og faste rammer som børnene trives i.


vores pige har altid været glad for at komme hos Susanne, og som forældre har det været trygt at aflevere sit dyrebareste til Susanne 😀.

vi kommer til at savne det hele når Vilma skal i børnehave til august😢, heldige den der overtager pladsen 😀

mange hilsner Thomas og Signe

06-07-2016

Pia Møller

Hej Susanne ..

Har du nogen ledig pladser nu her ? 😀

14-08-2015

Rikke

Jeg vil gerne anbefale Susanna- fordi hun har nemlig passet mig som lille. Hun det sødeste menneske, som viser omsorg og nærvær til de børn hun omgås med.


Hvis jeg boede på Fyn, ville jeg uden tvivl skrive mine drenge op hos hende, for det kan ikke andet end at være ”verdens bedste dagpleje”.
06-08-2015

Celina

Hej Susanne, Kan se at du har en ledig plads i det nye år. Ved du på nuværende tidspunkt hvornår ca?

25-03-2015

Camilla

Den bedste privat dagpleje på landet i Stenstrup - en fantastisk dagplejemor og dejlige grønne omgivelser for de små pus.

24-03-2015

Celina

Hej Susanne.

Min kæreste og jeg er lige blevet forældre til den dejligste lille dreng, og er nu på udkig efter en dagpleje plads til ham. Vi vil hører om du evt har en ledig plads sidst på året eller først i det hele år?

Mvh Søren og Celina

13-11-2014

Susanne

Hej Trine kom ud og besøge os , kan vi bruge hinanden, søger vi om 5 barn, det kan lade sig gøre.


Hilsen Susanne

13-11-2014

Trine Leth Jensen

Har ledt efter en privat dagpleje i stenstrup det sidste halve års tid. Øv at du først har en ledig plads fra april (vi skal bruge en midt februar).